nuffnang

Tuesday, 24 January 2012

Untuk gamer +18 sahaja...

Anda seorang gamer? barangan ni memang sesuai untuk gamer +18 sahaja sebab apa?jom layan tengok...zass....



Untuk +18 sahaja sebab budak-budak nanti homework tak siap...syok sangat men game sambil lepak guna benda ni...huhuhuhu...




p/s: Bentuk macam game Tetris kan?


Sunday, 22 January 2012

Heaphones konsep Apple??!!

Jangan tersilap sebenarnya rekabentuk headphones ni bukan keluaran Apple...tapi syarikat Sang Hoon Lee...rekabentuk yang sangat menarik dan memang sesuai dengan barangan Apple...huhuhu..layan zass...




p/s : Minat barangan Apple? leh tengok blog ni..http://jerutleher.blogspot.com/

Friday, 20 January 2012

Kucing Pun Guna ipad??!!


Teknologi bukan hanya untuk manusia jer..tapi untuk kucing anda jugak...hahahhaa...sekarang kucing pun guna ipad...x caya? meh layan tengok..zasss...



Tuesday, 17 January 2012

Melihat Kebenaran....

Gambar yang sangat menarik...untuk lihat gambar yang sebenar..anda hanya perlu julingkan mata anda...jom layan zaasss.....


p/s : jika dah nampak sila komen dibawah...^^

Peperangan Terakhir...!!!!

Kepada semua sahabat-sahabat..aku nak ucapkan selamat berjuang untuk paper terakhir pada 20hb jan 2012...kepala otak semua orang memang dah ingat kampung..so sebelum balik kampung tu...settlekan dulu paper hidarulik...lepas tu boleh la cuti dengan senang hati...hohohohohoho...(gelak lanun) akhir sekali kepada semua sahabat-sahabat...GANBATTE KUDASAI!!!!


Sunday, 15 January 2012

Koleksi Flash Drive Menarik??!!!

Flash drive tu apa?hahahaha...tipu la xtaw...setiap orang mesti ada kan? sekarang macam-macam jenis flash drive dah wujud...so jom kita tengok flash drive yang kelihatan agak pelik dan menarik...layann..zasss...













Friday, 13 January 2012

Guna Air Cas iphone??!!

Kami dah pulang emak buat cucur..mudah saja tambah air...adun sebati goreng dan sedia...har..2 lagu iklan adabi...bukan tepung cucur adabi jer yang tambah air...ada lagi menarik....alat yang dipanggil Power trekk ni pun gunakan air untuk mengecas bukan sekadar iphone atau telefon biasa tapi alat-alat lain..layan zasss....









Wednesday, 11 January 2012

Kalender Pop-Pop??!!


Pernah main picit gelembung-gelembung kat plastik barang? dah beso ni mesti segan nak main picit gelembung-gelembung tu kan?...tapi sekarang ada benda baru yang boleh anda wat benda yang kecik-kecik dulu anda wat...layan tengok..zasss...

Bubble Calender





Menarik kan? kalu berminat boleh cuba game yang disediakan kat website Bubble Calender.

credit : www.bubblecalendar.com

Monday, 9 January 2012

Koleksi Kereta Terbaik??!!

Nak beli kereta? tengah mencari kereta terbaik? moh layan koleksi kereta ni...best bro...huhuhuhuu..ok layann zass...





Katil Untuk Penggemar Facebook??!!!

Muka buku (facebook) memang sangat terkenal dan hari-hari kita menghadap betul tak?boleh kata rutin harina la....update status...ping blog...cari jodoh...macam-macam la...so bagi yang bermuka buku 24jam..ni ada benda baru untuk mereka....layan..zassss..huhuhuuhu




p/s: ngantok tido..bangun online lagi...maknanya tak keluar rumah...hahahhaa...

Saturday, 7 January 2012

Cucuk & Sembur Sampai Puas??!!



Susah nak perah limau?malas nak potong & perah limau?har ...ni ada barang baru..best bro..hahahaha..apapun..jom layan..zass...


p/s: tapi kalau nak sembur dalam mee goreng atau laksa...lambat la...hahahahha

Friday, 6 January 2012

Generasi Terbaru Keyboard & Mouse??!!!

Keyboard dan mouse adalah benda yang boleh dikatakan tiap-tiap hari kita guna? betul tak?..jom kita tengok keyboard & mouse generasi terbaru...layann... zasss....









Pisau Dalam Pisau??!!


Pisau dalam pisau yang sangat menarik...perhatikan pisau ni memang nampak biasa..tapi sebenarnya menjimatkan ruang..layan..zasss...


P/s : macam dalam final fantasy pulak....

Cara Baru Guna iPod??!



ipod memang kita tahu kegunaannya untuk mendengar muzik dan sebagainya...tapi kadang kala pemikiran kreatif mampu membuatkan ipod digunakan dengan cara baru...layan zass....


p/s : Bapak-bapak & cikgu-cikgu...sila pastikan ipod anak/murid anda berfungsi...hahahahha...

L-studio

Tekan-Tekan Sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

x change