nuffnang

Monday, 18 June 2012

Dragon Ball Hoshi!!??


Akira Toriyama akan menghasilkan siri baru Dragon Ball bersama mangaka Naho Ooishi, iaitu pencipta 2008 Dragon Ball Z special...

Saturday, 16 June 2012

Sejarah Hari Bapa (Selamat Hari Bapa)


Selamat hari bapa kepada semua bapa di dunia dan juga bapa aku sendiri yang telah menjaga dan membesarkan aku dengan penuh kasih sayang. Berusaha yang terbaik untuk aku. Melayan segala karenah aku dari kecil hingga la besar. Tak terbalas semua jasa dan usaha yang dia lakukan. Terima kasih abah..terima kasih banyak-banyak.... :)

Sebabkan hari ini hari bapa bagi tahun 2012. Aku nak kongsi sedikit sejarah hari bapa ni. sejarah hari bapa bermula di Fairmont, West Virgina, Amerika Syarikat pada 5 Julai 1908.

Saturday, 9 June 2012

Video paling ngeri pernah aku lihat....


1st time tengok video ni kat blog member aku (ada link kat bawah)....huuu..tak boleh tahan...ngeri...tutup mata kot...pastu dengar bunyi dia jatuh....hhoooooo lagi la...so aku nak kongsi dengan korang video ni

100 Ribu LED untuk Hotaru Matsuri??!!


Hotaru Matsuri iaitu Festival Kunang-Kunang pada pertengahan Mei di Jepun, disambut dengan melepaskan 

L-studio

Tekan-Tekan Sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

x change