nuffnang

Saturday, 10 December 2011

Mencari Kamera DSLR??!!! Kedai kamera E-Poh ada...



Berminat nak jadi photographer? nak cari barang-barang kat mana? yang dah jadi photographer pun boleh datang...nak cari barang-barang baru anda boleh datang ke kedai ni.

KEDAI KAMERA E-POH
No 3, JALAN MERU BESTARI A4, MEDAN MERU BESTARI,30020 IPOH, PERAK
BERSEBELAHAN PASARAYA MYDIN YANG SEDANG DALAM PEMBINAAN


Semua barang-barang terbaik dari ladang. Memang ori, tak payah risau. Ok jom tengok sikit apa antara barang yang ada kat kedai ni..layan zasss....(nak tengok harga suma...boleh tekan kat nama-nama kamera)


-Nikon D3100



-Nikon D5100



 -Nikon D7000


Nak cari model len atau body pun ada antaranya Nikkon D80, D300s, D3S, & D700. Canon pun tak ketinggalan ada jugak kat kedai ni. EOS 5D, EOS 550D, EOS 400D & 60D. Sebarang pertanyaan boleh contact no. kat bawah.


-Lens



 -Digital Flash



-Battery Grip, Strap, Lens Cleaner, Sling Backpack, Memory card etc.



Berminat atau ada pertanyaan boleh hubungi :


Cikgu Man : 019-4159698
Cikgu E : 019-5459353

Diorang memang mesra alam habis...jangan malu jangan segan...call jer..jangan lupa add kat FB..

-Nor Azman Hassan (Cikgu Man Reszman)
-Nassry Mardee Ismail II (Cikgu E)

6 comments:

Rasmuna Mun said...

e2 dekat rumah saye tuu...hehehehe

joijoi80 said...

hahaha..laki den punmembeli belah di sana..opss..sebelum keai di buka lg..maknanya membeli belah di rumahcikgu e

Hasbullah Hamzah said...

yup..btl2..sblm ni wat kt rumah kn...cikgu man sellu bgtw...dy housemate masa keja kt ipoh..

Amirul Hariz Bin Yunus said...

area taman meru ke??boleh specific kan lagi tak dekat mana kedai ni..

Hasbullah Hamzah said...

Amirul Hariz...bersebelahan mydin..skang dh siap mydin 2...lebih mudah awak boleh call terus cikgu man atau cikgu E...

Anonymous said...

Mydin meru ke?

L-studio

Tekan-Tekan Sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

x change