nuffnang

Tuesday, 22 November 2011

Terbaru Naruto & Killer B VS Jinchuriki lain!!!


Manga Naruto episod terbaru, Naruto dan Killer B berdepan dengan Madara (Tobi). Di situ bermula Pertarungan apabila Tobi menyeru Jinchuriki lain (Yugito Nii-Two tails, Yagura-Three tails, Roshi-Four tails, Han-Five tails, Utaka-Six tails, & Fu-Seven tails).


Apa yang agak mengejutkan...Tobi meletakkan mata Sharingan dan Rinnegan kat semua Jinchuriki...


Naruto juga dah bongkarkan yang Kabuto telah menyeru Madara sebenar.Sapa sebenarnya Tobi ni?? untuk mengetahuinya..Naturo perlu berdepan dengan Jinchuriki yang lain...


So dapat ke Naruto tewaskan Jinchuriki yang lain dengan kuasa Kyuubi?Sapa sebenarnya Tobi ni?nantikan episod seterusnya...


credit by :- http://www.mangareader.net/naruto/564 mangareader.net

3 comments:

ct N honey said...

suami mmg suka tgk naruto ni....

Asakura said...

aku tunggu manga naruto nie dari minggu lepas lagi...baru skrg bleh baca...mungkin kembar madara kot.

nk kongsi skit pengalaman saya, cuba ubah setting komen kepada pop up window dan disablekan word verification, mgkn nanti ramai yang akan dtg komen... kalau setting macam nie, mungkin susah org akan komen sbb lepas klik komen, kena tunggu loading utk komen, bila nak post, kena tunggu loading utk taip word verification plak... hehee sekadar perkongsian je. tak nak ikut pun tak pe...

Hasbullah Hamzah said...

tu la...dh lama nk wat2..x wat2 jgk..huhuhuhu..ok otw..jap2..tgh wat..thanks..

L-studio

Tekan-Tekan Sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

x change